Javier Pérez: «La pròxima temporada farem un equip que lluite per l’ascens a 2ª B»

0
387

El president de la UD Alzira, Javier Pérez vol despedir-se la pròxima temporada de la presidència a lo gran; «farem un equip que lluite per l’ascens, que cree il.lusió a l’afició» ha manifestat a Riberaexpress només conèixer que l’equip blaugrana ha aconseguit la permanència en Tercera Divisió de forma matemàtica.

Contactes amb el València CF

Per aconseguir eixe objectiu, Pérez té previst entrevistar-se la pròxima setmana amb Dani Ponz que es va comprometre a entrenar l’equip el final d’esta temporada més la següent. «Volem deixar planificada la 2015-16 abans de les vacances i tindre clar el pròxim equip». I per això ja ha contactat amb el València CF per tal d’aconseguir «cessions de jugadors a cost zero». Així com també per fer un partit amistòs en el Suñer Picó per recaptar fons, bé al final d’esta temporada, bé en la pròxima pretemporada.

I.lusionar a l’afició

«Volem crear il.lusió a l’afició» assegura el mandatari blaugrana, per recompensar-la, després d’un any «molt difícil», en el que el club ha tingut que fer «un gran sacrifici econòmic» per tal de pagar els 50.000 euros que la UD Alzira adeudava als jugadors de fa tres temporades.

En estos moments l’entitat sols deu 9.000 € que els dirigents pretenen cancelar abans de començar la pròxima temporada.

El nou projecte esportiu estarà dirigit per Dani Ponz que conduira l’equip a disputar la lligueta d’ascens durant les dos temporades anteriors. Ponz vol un conjunt «competitiu» capaciat per fer bó allò de, a la tercera va la vençuda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here