Hui es lliuren els XX Premis Literaris Ciutat de Carcaixent

0
394

Hui dimarts, 5 de maig, a les 19.30 hores, es farà públic el veredicte dels XX Premis Literaris Ciutat de Carcaixent, tant en la modalitat del Premi Soleriestruch de Narrativa Curta com en la de l’Arminyana i Canut de Poesia. Al lliurament, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Municipal «Julián Ribera» de Carcaixent, assistiran, a més de tots els guardonats, Isabel Gómez Vayá, regidora de Cultura i Educació, i Josep Gregori, editor de Bromera. Clourà l’acte l’actuació de la soprano Empar Llàcer i el trio de corda Assai.

Aquest certamen literari, que compleix ara dues dècades de ferma trajectòria, és una prova irrefutable de l’aposta de l’Ajuntament de Carcaixent pels escriptors joves. Sens dubte, es tracta d’una aposta ben consolidada que es manté amb força.

En aquesta edició han concorregut els treballs d’una trentena d’alumnes de 2n cicle d’ESO, cicles formatius de grau mitjà i superior i Batxillerat. Cal assenyalar que la popularitat d’aquests premis literaris va més enllà de la Ribera, com ho demostra la participació de joves d’altres localitats de la geografia valenciana, com ara Almassora, Torrent, Benissa i València.

Els guardonats amb els primers premis rebran 400 €; els dels segons premis, 200 €, i els finalistes rebran, cada un, un lot de llibres valorat en 150 €. Els textos seleccionats, sis en total, entre guanyadors i finalistes, seran publicats en un llibre que Bromera editarà en la col·lecció «Lletra Nova», juntament amb els textos guardonats en els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent 2014.

Si vols més informació, pots posar-te en contacte amb la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent a través del telèfon 962 467 243 o de l’adreça electrònica biblioteca@ayto-carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here