Compromís presenta la seua candidatura a La Barraca d’Aigües Vives

2
244

Des de Compromís per la Barraca agraïm la confiança i el suport que estem rebent des d’Alzira. Açò s’ha fet patent en l’acte del passat dijous on Compromís per Alzira aprofità el seu acte de presentació de candidatures per donar a conèixer també als candidats a l’alcaldia de la Barraca.

Compromís per Alzira demostrà així que aposta fermament per la llista que es presenta a les eleccions del 24 de maig, una candidatura formada per persones que podem donar-li un gir a l’Ajuntament de la Barraca d’Aigües Vives, un gir a l’esquerra on els protagonistes seran tots els veïns, hi arribarà la transparència, hi haurà accés a totes les decisions que es prenguen a l’ajuntament i així el poble serà qui governe. I on també durem a terme politiques dinamitzadores, després de viure molts anys en un poble que sembla adormit ha arribar l’hora de despertar.

I les persones que formem la candidatura a l’alcaldia a la Barraca amb valentia, molta il·lusió i ganes per treballar pel poble som:

o Verónica Almunia, presidenta de la Societat Musical de la Barraca d’Aigües Vives.
o Lorena Palomino, Tècnic Superior en Integració Social i Tècnic Superior en Inserció Sociocultural.
o Paco Almunia, Enginyer Tècnic Forestal.
o Gilles Denans, Enginyer Informàtic.
o Marian Arcega, estudiant d’Educació i Control Ambiental.
o Fernando Chorro, agricultor.
o Vicent Alonso. Llicenciat en Filologia.

Compromís per La Barraca

2 Comentarios

  1. Bon equip ! , cualificat i en ganes de treballar i de tornar les politiques democratiques a la Barraca. Tot el contrari a lo que tenim.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here