Bromera llança una campanya per fer visible la tasca dels docents de valencià

0
306

Bromera llança una campanya per a fer visible la tasca dels docents de valencià Amb el títol #gràciesprofes, l’editorial valenciana ret un homenatge als docents que dia a dia transmeten als més joves l’estima per la llengua Edicions Bromera ha llançat una campanya per a reivindicar la tasca imprescindible del professorat. Amb el títol #gràciesprofes, l’editorial ha obert un espai (www.bromera.com/text/graciesprofes) on recull testimonis diversos en format audiovisual amb l’objectiu de contribuir a fer que la societat conega el treball que es du a terme cada dia a les aules en favor de la dignificació del valencià. D’aquesta manera, Bromera vol ajudar a aconseguir que els valencians valoren la tasca crucial que es du a terme des dels centres d’ensenyament per afavorir la normalització i l’ús del valencià. Habitualment absents dels mitjans de comunicació, i perjudicats per les retallades que ha patit l’educació, reconéixer aquest treball esdevé més rellevant que mai.

L’editor Josep Gregori ha volgut recordar també «el compromís de Bromera amb l’ensenyament en valencià i la necessitat d’encoratjar la comunitat educativa a seguir construint un futur en la nostra llengua». En una primera fase de recollida de testimonis, han participat alumnes i professors en actiu de diferents punts del territori –Elda, Alzira, Benicarló, Alacant, Castelló de la Plana…–, però també altres cares més conegudes com l’humorista Eugeni Alemany, la guionista Fani Grande, la periodista Maria Josep Picó, o un dels fundadors d’Escola Valenciana, Emili Gascó. El vídeo de llançament de la campanya es pot veure a: #gràciesprofes.

De la mateixa manera, també es poden trobar altres entrevistes a: www.bromera.com/text/graciesprofes o al canal www.youtube.com/bromeradelletres. La campanya continuarà amb aportacions d’experiències i comentaris sobre la tasca del professorat de valencià, que Bromera anirà recollint –es poden enviar a comunicacio@bromera.com– i difonent des de l’etiqueta #gràciesprofes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here