Membres de la candidatura socialista d’Alzira

0
290

Una setmana més anem a seguir coneixent als membres que formen part de la candidatura socialista a Alzira.

D’esquerre a dreta, Dolores Domenech Ferrer, ocupa el quart de lloc de suplent, jubilada i una gran activista del partit, ha mostrat per activa i passiva ser una fema defensora de les igualtats i els dret socials.
Reme Roca González, número 7, té 38 anys i degut a la situació laboral que estem travessant últimament ha estat dedicada a fer cursets per tal d’anar adquirint molts més coneixements dels que ja compta. És una dona involucrada en les nostres tradicions i tant ella com la resta de membres de la seua família pertanyen a una comissió fallera de la nostra ciutat.
Francisco García Vela, o com tots el coneguem, Paco. Número 12, té 47 anys, és perruquer de professió i un gran amant de l’esport. Entre les seues passions destaca el muntanyisme,li agrada, sobre tot, fer senderisme pels nostres paratges naturals de la Murta i la Casella. Pujar al Cavall Bernat és per a ell la millor cura per combatre l’estrès.
Fina Llorens Ferrer ocupa el lloc número 17, té 58 anys. Treballa en un magatzem de taronges. És membre del comitè nacional de la FITAG (Federació d’Indústria i treballadors agraris), ella forma part de la comissió de control. Durant un temps va exercir un càrrec en el departament de la Dona de la UGT. Està enamorada, del que diuen s’aplega a voler tant o més que als fills, de la seua neta Marta.
Per últim hui coneixem a Mari Cruz Costa Vázquez. Ocupa el segon lloc de suplent, té 60 anys. Destaca en ella el seu positivisme. Professionalment s’ha dedicat bona part de la seua vida a la confecció, i en l’actualitat és una de les nombroses dones aturades de la nostra localitat a les que el Partit Popular no té com a prioritat.
En unes dies continuarem coneixent a més membres de la candidatura socialista a la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here