Eva Monerri i Alba Rubio falleres majors d’Àusias March a Alzira

0
547

Des de el pasat dijous 30 d´abril, en la Falla Àusias March, ja tenim tots els representats para el present eixercici 2015-2016.

Una vega, finalitzat el termini para la presentació de candidats a Falleres Majors y President Infantil, han segut proclamades com a Falleres Majors, la señoreta Eva Monerri i Cano i  la xiqueta Alba Rubio i Reig, i elegit com a  President Infantil, el xiquet Nacho Fontana i Terol , quins, junt al presidente Enrique Fontana i Fabregues obstentarán la mâxima representación de la nostra falla.
Les noves falleres majors i el president infantil agrairen la confiança depositada en ells, i esperen gaudir d´aquestes festes en companyia de tots els fallers i falleres de la comisió así com amics i familiars.
Mónica Rubio

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here