El Juvenil A del Futsacar es proclama campió de lliga

0
328

A falta d’una jornada el Juvenil “A” del Club de Futbol Sala Futsacar de Carcaixent ha cerificat el seu campionat de lliga al G-I de la Segona Regional Juvenil, i per tant l’ascens a la Primera Regional. En la matinal de diumenge 3 de maig, partit de màxima rivalitat entre el Juvenil “A” del C.F.S. Futsacar i el del Alzira F.S. L’equip local necessitava sumar almaneys un punt per tal d’aconseguir el campionat de lliga, i davant tenia un dels rivals més en forma de la divisió, que venia de completar una segona volta espectacular.

Ha estat un partit amb alternatives al marcador. Ha començat manant el Futsacar, amb gols d’Andrés Camarena i Andreu Pons. Però l’Alzira, en una magnífica reacció ha aconseguit capgirar el marcador, i posar-se 2-3, amb gols de Francisco Ruíz, Pedro Vidal i Sergio Colomer. El Futacar només necessitava un empat per proclamar-se campió, però amb els gols de Dani Peris i nòvament Andreu Pons, ha acabat emportant-se els tres punts, la lliga i l’ascens.

Després del partit ha esclatat l’alegria entre els jugadors, tècnics, famílies i aficionats del Futsacar, que han invadit la pista del Pavelló d’Esports de Carcaixent. Aquest és el primer campionat i ascéns del Club de Futbol Sala Futsacar. Club fundat l’any 2013 i que recull la gran tradició del Futsal a Carcaixent i que té la voluntat de continuar fomentat aquest apasionant esport entres els joves i les joves de Carcaixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here