Alfonso Rus diu que no se’n va del PP encara que vinga Mariano Rajoy a València

1
198

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha manifestat aquest dissabte a través d’un comunicat que continuarà endavant en les seues responsabilitats i ha assegurat sentir-se «indefens i víctima d’un atac informatiu i polític brutal, que es troba emmarcat dins d’una campanya electoral i, per tant, motivat per raons polítiques».

Cal recordar que aquest dimarts Mariano Rajoy estarà a València en un acte electoral i Gènova vol a Rus fora del partit.

El també president del PP de València ha eixit així al pas de les informacions que apunten a la possibilitat del seu cessament, després de la publicació d’algunes de les converses facilitades per EUPV a la Fiscalia en el marc del cas Imelsa.

Així, Rus ha explicat que el seu patrimoni personal «està totalment clar, justificat i declarat d’acord a la legalitat», els comptes «sanejats» i la gestió de les institucions que presideix, com l’Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València, «es troben igualment auditades, controlades i recolzades pels tècnics i funcionaris que tenen aqueixa missió, independentment dels responsables polítics».

A més, ha manifestat no tenir coneixement per conducte oficial ni en cap de les informacions aparegudes «que estiga culpable en cap procés judicial en qualitat d’imputat i ni tan sols com a testimoni».

Per açò, ha agregat: «He sigut triat president provincial per les bases del partit Popular i president de la Diputació pel grup de diputats del PP que van decidir recolzar-me. A ells els dec el càrrec i per tant amb ells continuaré endavant».

Així mateix, apunta que «si algú creu que he pogut cometre un delicte, haurà de demostrar-ho i no sembrar l’opinió pública amb aquest bast muntatge que a tots danya».

Laveupv.com

1 Comentario

  1. Pues yo latre dia li quan Rus tenia la botiga de la avenida dasi d’Alzira li compri una estufa y encara me va mol be y no me sent engañada,a lo millor si fora un atre maguera engañat en la estufa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here