El Cadet A del Carcaixent goleja el Portuarios (6-0) i assegura matemàticamente la permanència

0
208

El Cadet A de la UD Carcaixent s’ha assegurat, de forma matemàtica, la permanència en la Primera Regional després de golejar sense pietat el Portuarios per 6 gols a 0. Al descans els cadells carcaixentins ja guanyàven per 2 gols a 0 anotats per Marc i Alejandro.

En el partit probablement més complet de la temporada els deixebles d’Àngel han fet este matí, al Quatre Camins, una segona part per emmarcar dominant al sext classificat del grup en tots els terrenys. En este segon periode anotaren, Marc, Jorge Tudela, Alexandre (p) i Manolo.

L’empat del Montcada davant el Dènia C ha afavorit que la distància amb la línia roja del descens s’amplie a 9 punts, mentre que sols resten tres jornades i els de la Ribera superen als d l’Horta Sud en el gol average.

La trajectòria dels blanquinegres és impecable des que Àngel ocupà la banqueta carcaixentina, porta set jornades sense conèixer la derrota i en els tres últims partits ha sumat 9 punts, en anotar un total de 12 gols a favor i rebre només 2 en contra. La UD abasta la novena plaça en superar el Castelló de la Ribera que ha perdut davant el líder, Xàtiva, però que tampoc tindrà problemes per mantindre la categoria.

Alineació:

UD Carcaixent: Iván; Pérez, Guille, Enric, Alejandro, Manolo, Víctor Bou, Alexandre, Aitor, Marc i Sento. En la segona part jugaren també, Jorge Tudela, Carlos Ramón, Rafa i Jorge.

Riberaexpress / fotos: Luis Rodriguez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here