Alzira, Lampedusa o Melilla: Fòrum immigració / Opinió: Carles Aranda

0
572

Any 2015 , i els moviments migratoris de centenars de persones contínua cada dia buscant pa i pau

I els països més rics tanquen les seus portes i finestres perquè, diuen ,no caben tots.
Àfrica, Àsia ,Sud-Amèrica continuen amb un nivell de desenrotllament en molts del seus Països o Regions pròpies de l’Edat Mitjana o inclús pitjor.
És necessari adoptar immediatament una nova política econòmica en el planeta. No podem tolerar per mes temps el saqueig d’estos països i l’abandó quasi absolut de la seua població que veuen en el discurs de l’islam la seua salvació.
Però mès allà d’este desig o necessitat , també en les pròximes eleccions municipals i a la Generalitat hem de plantejar propostes d’integració d’aquells que venint de fora es queden a viure i treballar entre nosaltres.
No hi ha una Observatori Valencià de la Immigració ni a nivell autonòmic ni tampoc amb caràcter comarcal o municipal. La crisi ha tapat encara més si és possible ,la preocupació per fer polítiques valentes en este àmbit.
I Alzira no és una excepció: S’ha de crear un Fòrum d’Immigració on este representat a més de l’administració ,els interessats, els sindicats i els empresaris, els mestres i els policies, religions, sanitaris i serveis socials per posar un exemple
Un bon coneixement de tot allò que ens porta la immigració ens ajudarà a enfrontar-la amb més claredat i eficàcia i amb tota seguretat s’aconseguiren molts objectius favorables per a totes les persones.
A demès , Melilla, Lampedusa o qualsevol punt del mediterrani estaran més prop i podem amb la nostra experiència atendre millor als que dia darrere de dies intenten entrar en la nostra terra, en la nostra ciutat.

Carles Aranda Mata

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here