Aguilar (PSOE) ampliarà i millorarà els serveis assistencials de proximitat en Alzira

0
232

Els majors d’Alzira van ser un dia el futur, però ara són el present i per això els socialistes els tenim en compte

Aguilar: «Ampliarem i millorarem els serveis assistencials de proximitat: centres de dia, ajuda a domicili, tele assistència, serveis de menjar a domicili»

Les persones majors han de tindre els mateixos drets i obligacions que la resta de ciutadans per participar en tots els àmbits de la societat en condicions d’igualtat. «L’autonomia personal és un factor essencial de la dignitat de la persona», ha declarat Isabel Aguilar, candidata socialista a l’alcaldia d’Alzira.

Els socialistes tenim clar que «hem de desenvolupar polítiques no només per a la cura i atenció de nostres fills i majors sinó també per al envelliment digne, actiu i saludable, potenciant l’autonomia personal així com considerar persones amb experiència, creatives, i capaços d’aportar la seua experiència i la seua riquesa intel·lectual és un objectiu irrenunciable», segons Aguilar.

Per això:
#
· Procurarem el manteniment de l’autonomia personal, desenvolupant accions de promoció i educació de la salut, afavorint la pràctica d’exercici físic, els hàbits de vida saludables i la prevenció d’accidents, establint convenis de col·laboració amb els centres de convivència de les persones majors.

· Ampliarem i millorarem els serveis assistencials de proximitat: centres de dia, ajuda a domicili, tele assistència, serveis de menjar a domicili, etc., amb l’objectiu de facilitar la permanència de les persones majors en el seu entorn natural, amb les degudes garanties de dignitat i autonomia.

Els nostres majors van ser un dia el futur, però ara són el present i mereixen tota la nostra atenció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here