Mª José Llopis (Ciutadans): «El projecte d’Albert Rivera m’agrada més que el del PP»

0
375

Mª José Llopis (Alzira, 1950) que encapçala la llista de Ciutadans a l’Ajuntament d’Alzira, es considera una «enamorada» del seu poble a la que el projecte d’Albert Rivera «m’agrada més que el del PP», tot i haver sigut secretària del Grup Municipal Popular.

A esta administrativa alzirenya li agrada «ajudar» als demés des que treballara al Servei d’Ajuda Municipal del consistori d’Alzira.

A la seu electoral ubicada a l’avinguda Sants Patrons i envoltada de varios col.laboradors refleciona en veu alta; «em dona molta pena la crisi econòmica que pateix la meua ciutat». I per buscar-li solucions manifesta que reunirà amb els botiguers, que «baixarà» els impostos i que escoltarà als ciutadans per conèixer les seues principals necessitats.

Pel que fa als possibles pactes, la candidata de Ciutadans tira balons fora i revela a Riberaexpress que es pronunciarà «en el moment oportú, segons el resultat ja decidiré».

A Mª José i a la número 2 la jove llicenciada en Ciències Mediambientals, Núria Moratalla, preferixen parlar del seu programa en lloc de pactes, encara que Ciutadans podria ser la força que decantara el futur govern local cap a la dreta o cap a l’esquerra.

La primera proposta és un banc de llibres, perquè «són caríssims», tot seguit instal.lació de desfibriladors en les instal.lacions municipals i «en llocs estratègics d’Alzira». Un autobús directe que faça la ruta entre l’Estació de ferrocarril i l’Hospital de la Ribera. Com a especialista en la matèria, Núria es partidària d’ubicar un aula mediambiental en la Murta per estudiar la zona amb tallers i per «difondre» este paratge natural. A mérs de fer un anàlisi del cicle de vida dels residus per a «minimitzar-los i reduir-los». Pel que fa a la taxa de reciclatge la candidata de Ciutadans proposa negociar amb la Diputació l’eliminació de la taxa de reciclatge.

En este partit es mostren «molt preocupats» pels vertits «ilegals» al riu Xúquer i són partidaris d’una concessió directa d’aigües superficials en el futur Pla de Cocna del Xúquer. Llopis apunta per fer definitivament el colector al barri de les Bases que evitaria de forma definitiva les cícliques inundacions en esta zona de la ciutat. D’altra banda reduirien l’actual zona de l’Ora per «reduir-la a la zona exclusiva on estan els comerços».

Llopis i Moratalla prioritzen «les qüestions útils a les grans infraestructures», com optimitzar el gasto energétic, dotar de majors recursos a la policia local, ajuda a l’associació protectora d’animals Lacua per «evitar l’abandonament dels animals» i fomentar acords entre l’Ajuntament i les universitats per fomentar els projectes entre els estudiants locals i «poder fer un concurs amb els millors projectes».

També dotarien de beques als esportistes més destacats, reactivarien les zoens industrials «especialment El Pla» i ficarien marxa un Banc del Temps per fer «intercanvis entre diferents professionals, i una oficina per a l’atenció de les persones majors «que troben moltes barreres en les tramitacions burocràtiques».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here