La falla Pare Castells elegix nou president a Andrés Alpuente i Gómez

0
370

El passat 17 d’Abril la Falla Pare Castells va elegir per unanimitat a Andrés Alpuente i Gómez com a President per a l’exercici 2015/2016. Després de ser l’únic candidat a la presidència, va demanar el vot de confiança, obtenint la totalitat dels vots a favor. Després de la traca que dona inici a este període, Andrés va oferir cava i dolços per tal de celebrar-ho com mereix.

Faller des de ben menut ha estat sempre involucrat al màxim en la nostra falla i és fill del que ha segut President de la nostra comissió durant dos anys consecutius, Fernando Alpuente i Martínez. Esperem que continue el seu bon camí i des de ací li desitgem un any ple de satisfaccions i moments inoblidables.

 

A partir d’ara queda obert el termini per a presentar-se a Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil.

 

 

Associació Cultural Falla Pare Castells

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here