El tercer títol més venut en Sant Jordi editat per Sembra Llibres a Carcaixent

0
452

No ens calia estudiar tant, de Marta Rojals ha estat editada per Sembra Llibres

L’any passat, Sembra Llibres va encapçalar la llista de vendes de la Fira del Llibre de València amb el primer títol publicat: Totes les cançons parlen de tu, de Xavi Sarrià. Enguany, l’editorial valenciana ha aconseguit, amb la seua desena llavor, entrar amb força a la llista dels més venuts a Catalunya aquest Sant Jordi. No ens calia estudiar tant, de Marta Rojals, figura al 3r lloc de no ficció en la relació oficial i definitiva que la Generalitat de Catalunya va presentar en societat aquest dilluns.

És rellevant, per inusual, que un llibre editat des del País Valencià, figure a les primeres posicions de la cita anual més important per a editors i llibreters. Tota una fita per a Sembra Llibres, que s’estrenà en el món de l’edició fa tot just un any i que compta amb un catàleg de 12 títols. Aquesta petita proesa és un pas endavant per aquesta editorial, jove i independent, que es va crear amb l’objectiu precisament de contribuir a la dinamització del panorama editorial i promoure el gust per la lectura en la nostra llengua arreu del territori.

Aquesta 50a edició de la Fira del Llibre de València es presenta igualment intensa. La Fallera Calavera, d’Enric Aguilar, un autèntic fenomen de vendes des de la publicació el 19 de febrer i amb dues reimpressions ja, s’està convertint també en un dels més sol·licitats de la Fira. Aquest divendres dia 1 de maig, l’autor signarà exemplars durant el I Torneig Oficial del joc de cartes homònim, que se celebrarà als Jardins de Vivers. En les vendes de no ficció destaca Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula, de Jordi Tormo, que arribarà a la 3a edició tot just per l’últim cap de setmana de Fira. L’autor signarà exemplars dissabte dia 2 i diumenge dia 3 es presentarà amb un concert de Feliu Ventura, autor del pròleg.

El dia 3 a migdia la Fira retrà homenatge a l’Associació de Víctimes del Metro de València amb una taula redona al voltant del llibre Lluitant contra l’oblit, de Laura Ballester.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here