Un gol en el descompte a Atzeneta d’Albaida li dona vida al Carcaixent (1-1)

0
337

Partit vital per als dos equips el disputat ahir en Atzeneta, en un camp pres per l’afició del UD.CARCAIXENT, que es va desplaçar de forma massiva per a recolzar al seu equip.

El partit va començar amb un Carcaixent intentant fer-se l’amo del partit i el Atzeneta, molt seriós en defensa, intentava capejar el temporal amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa que no va tenir majors problemes a solucionar les internades. Les ocasions de gol únicament les va gaudir el Carcaixent, amb una pilota al travesser de Diop, un mà a mà de Borja contra el porter que va guanyar el porter i diversos intents que van morir a la vora de l’àrea o en les mans del porter del Atzeneta que va quallar un gran partit.

En la represa va continuar amb la mateixa tònica, encara que el Atzeneta va estrènyer molt més perquè l’empat no li servia i al moment menys pensat després de decretar l’àrbitre una falta en el centre del camp, els locals aconseguien avançar-se amb un gran xut des de fora de l’àrea.
Els minuts que quedaven fins al final del partit van ser un assetjament i enderrocament per part del UD.CARCAIXENT, intentant aconseguir el gol que ens mantinguera depenent de nosaltres per a aconseguir la promoció, perquè el campionat pràcticament s’ha escapat.
El gol de l’empat va arribar en el minut 92 en un servei de cantonada que en un aldarull en l’àrea va encertar a introduir-ho en la porteria Baldo, que amb aquest gol es pot convertir en San Baldo perquè seu també va ser el gol de la victòria en Alcudia de Crespins.
Resumint, un empat que ens manté vius i depenent de nosaltres per a aconseguir la promoció i també destacar la gran connexió entre l’afició i els jugadors que van agrair el suport rebut en acabar la trobada.
Esperem diumenge que ve un “Quatre Camins” ple com en les grans ocasions per a ajudar a l’equip en el seu partit contra el líder Elda Industrial. ALINEACIONS:

UD. CARCAIXENT: Jordi, Modesto, Pelaez (Serra m.83), Vicent, Arturo, Gascón, Ripoll, Borja (Adri Guillem m.65), Adrian Ferrandis, Eusebio (Baldo m.75) i Diop.

Atzeneta UE. Gabriel, Javier, David (Antonio m.77) , Miguel, Salvador, Emilio, Pablo I. (Pablo T. m.67), Jordi (Santiago m.85), Vicente, Juan Antonio i Victor.

GOLS: 1-0 Min. 68 Juan Antonio 1-1 Min. 92 Baldo Partit dirigit per l’arbitre José Miguel Albadalejo García que va amonestar als locals Victor i Santiago. Per part del Carcaixent amonestá a Vicent, Gascón, Marcos, Borja i Adrian Ferrandis.

Àrea de comunicació de l’U.D. Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here