Marga Pau i Irene Oliver noves falleres majors de Josep Pau a Alzira

0
455
El passat divendres 24 d’abril de 2015, l’assemblea general de la Falla Av. Josep Pau, sota la presidència de Víctor Villalba i Pellicer,  per aclamació unànime dels seus integrants, va designar les Falleres Majors de la comissió per a l’exercici 2016, la Srta. Marga Pau i Carbonell i la xiqueta Irene Oliver i Sabater.
En un acte carregat de sorpreses i emotivitat, i en un casal ple de gom a gom, les noves Falleres Majors van dirigir les seues primeres paraules a la comissió després que dues traques posaren el colofó a la manera més tradicional.
El president tancà l’acte donant les gràcies a les falleres i a les seues famílies, felicitant-les efusivament i donant la benvinguda a un nodrit grup de nous fallers i falleres que s’han donat d’alta en el transcurs de l’última setmana.
Les famílies Pau-Carbonell i Oliver-Sabater oferiren cava i dolcets als assistents en un ambient de germanor i calidesa, amb què la comissió brindà per un exercici ple de felicitat i èxit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here