L’arquer Ferran Rodrigo, esportista d’honor d’Almussafes

0
384

El jove ostenta el títol de campió d’Espanya i subcampió per equips de Tir amb Arc en Sala

El saló de plens de la Casa Consistorial va acollir l’acte públic de reconeixement a l’arquer menor de 14 anys i integrant del club de Tir amb Arc d’Almussafes, que a mitjan febrer es va adjudicar l’or en el Nacional de Tir amb Arc en Sala 2015, a més de penjar-se la plata per equips. Ferrán Rodrigo ha firmat en el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Almussafes, a més de rebre un diploma oficial pels dos èxits aconseguits, que han situat al club local en els primers llocs de l’elit d’este esport. L’alcalde i el regidor d’Esports han volgut distingir també als altres dos arquers locals participants en el Campionat d’Espanya, María Gómez i Raúl Miralles.

L’Ajuntament d’Almussafes ha celebrat, esta mateixa vesprada, l’acte públic d’homenatge a Ferrán Rodrigo, el jove arquer que es va proclamar campió d’Espanya en la categoria de menors de 14 anys en l’última cita nacional en la modalitat de Sala, disputada durant el 14 i 15 de febrer a Madrid.

A més de la medalla d’or obtinguda a títol individual, superant als altres 48 arquers en competició, Ferrán també es va assegurar el subcampionat per equips, ja que formava part del grup representant de la Comunitat Valenciana, junt amb els arquers del club Carraixet de Bétera, Héctor Fidel i Laura Warmuz.

Precisament en reconeixement a ambdós èxits obtinguts per l’arquer, les autoritats locals li han invitat a deixar constància del seu títol com a esportista d’elit per mitjà de la seua rúbrica en el llibre d’honor d’Almussafes. Prèviament l’alcalde, Albert Girona, el regidor d’Esports, Carles Grancha, i el president del club de Tir amb Arc, Miguel Ángel Ponce, han intervingut per a exalçar la gesta aconseguida per l’homenatjat.

Familiars, entrenadors i companys del club han compartit amb Ferrán este emotiu acte públic, en el que el consistori municipal ha volgut distingir, així mateix, als altres dos arquers de l’entitat esportiva, María Gómez, el qual va finalitzar en novena posició en la classificació general en menors de 14 anys, i Raúl Miralles, que també va competir en el nacional en categoria cadets.

La màxima autoritat municipal ha ensalçat la gran responsabilitat que suposa per a estos joves esportistes enfrontar-se a reptes tan importants, a més de destacar el fet que l’Ajuntament d’Almussafes els reconeix el mèrit de manera pública, donat que engrandeixen l’esport local. Per la seua banda, el president del club ha agraït el suport del consistori municipal i la gran col·laboració brindada per les famílies dels arquers que actualment integren l’escola esportiva local. El propì homenatjat ha aprofitat l’acte per a dedicar unes paraules tant als seus companys de club, com als seus entrenadors i familiars.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here