Ivonne Ferrandis i Tania Monte noves falleres majors de la falla El Parc d’Alzira

0
543

 La Falla El Parc ja té Fallera Major i Fallera Major Infantil, per al nou exercici amb una gran afluència de fallers, amics i familiars i tancat ja el termini de presentació de cartes per a les candidatures, i vaig la presidència de Sergio Cepeda i Sancho que repeteix per segon any consecutiu com a President d’aquesta comissió, la secretaria Cristina Dolz i Garés va procedir a llegir les cartes de les candidates, Fallera Major Ivonne Ferrandis i Oliver i Fallera Major Infantil Tania Monte i Boronat.

Les dos molt emocionades, van passar a dirigir a tots els assistents unes paraules que varen fer que emocionaren  i contagiaren a tots la seua il·lusió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here