Alexandra Bou nova Fallera Major de Carcaixent: «Sense les falles no podria viure»

0
440

La fallera de la comissió Jardí de l’Alegria, Alexandra Bou Congost, ha sigut nomenada esta nit FM de Carcaixent per a l’exercici 2015-16. El president de la JLF, José Vicente Gascó li ho ha proposat en el seu domicili i esta estudiant d’Infermeria de 20 anys ha acceptat emocionada i sense titubejar.

La família, els amics i els companys de la comissió li han donat la gran sopresa quan pasades les 8 de la nit es dirigia, un tant enganyada, a la seua vivenda en la urbanització San Blas d’este municipi.

Àlex, com l’anomenen els amics i les amigues, porta en el món faller des dels 2 anys; Joan XXIII i Cànovas foren les seues primeres comissions fins que als 14 anys arribà a Jardí de l’Alegria on tenia les seues amistats.

Després de rebre un fum de felicitacions, declarava a Riberaexpress el seu profund amor per la festa de Sant Josep; «sense les falles no podria viure».

La seua vida és ben senzilla, la seua activitat diària transcurrix «entre els estudis i el gimnàs», sense descuidar les seues amigues i la seua parella, Carlos.

El dia l’havia passat a l’apartament de Tavernes i anit, quan va rebre la sorpresa es dirigia a casa per agafar el cotxe i «anar la fira d’abril que organitza la falla Cànovas del Castillo».

Les amigues diuen que és seria quan toca i molt  divertida i simpàtica per a la festa. Ahir estava radiant la futura reina de Carcaixent que va estudiar infantil i primària en el col.legi Maria Immaculada i a la que li xiflen els passacarrers de les falles acompanyada per les seues amigues de Jardí de l’Alegria. Queda clar que Alexandra sense les falles «no podria viure».

Anit a la casa dels Bou-Congost festejaren per tot lo alt la bona nova, tots els dies no es recibixen notícies tan alegres com ésta. Víctor, el germà futbolista, no podia ocultar la satisfacció de tindre al seu costat a la futura Fallera Major de Carcaixent, tot un luxe.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here