Compromís es presenta a l’Alcúdia com «alternativa al bipartidisme»

0
378

La llista de Compromís per l’Alcúdia formada per 11 dones i 9 homes, aspira a millorar la seua representació en les pròximes eleccions per tal d’assumir responsabilitats de Govern a l’Ajuntament si així ho decideixen els veïns i veïnes de l’Alcúdia.

Compromís per l’Alcúdia,  diu en la presentació de la seua candidatura, que no trobareu grans projectes, ni grans esdeveniments, ni candidats estrella. Sols persones compromeses amb el seu poble i el seu País. Gent com vosaltres. Compromís aposta per les coses senzilles, per la millora de la qualitat de vida. Com deia l’escriptor,recentment desaparegut, Eduardo Galeano, «molta gent menuda, en llocs menuts, fent coses menudes, pot canviar el món».

Aquesta legislatura, en la que Compromís ha comptat amb 2 regidors, per primera vegada a l’Alcúdia, cap partit ha ostentat la majoria absoluta, el que ha propiciat el diàleg, la negociació i el consens. Compromís per l’Alcúdia ha estat darrere de moltes de les decisions més importants i positives realitzades per l’Ajuntament. Una legislatura tranquil·la en la que s’ha donat prioritat als aspectes socials i educatius.

La llista de Compromís per l’Alcúdia presenta com a candidat a l’Alcaldia a Paco Sanz, portaveu de Compromís a l’Ajuntament de l’Alcúdia i mestre en actiu del Col·legi Públic Heretats de l’Alcúdia. Ha compaginat la seua tasca de regidor en els últims anys amb la dedicació a l’activisme social i mediambiental, actuant com a portaveu de Xúquer Viu. També ha treballat en la lluita per una educació pública, en valencià i de qualitat, entre altres activitats.

Entre els primers llocs de la llista trobem a Pasqual Ortega, actual regidor de l’Ajuntament, llaurador de professió, porta tota una vida lluitant i defensant les seues idees pel benestar i la igualtat entre les persones i sobre tot de la classe treballadora. Pilar Huertas, mestra de professió i membre d’Abraç, l’Associació d’Amics i Familiars  de malalts d’Alzeimer, preocupada pels problemes socials que vivim actualment i implicada en distintes ONGs d’àmbit local. Anna Pérez jove publicitària, membre d’associacions culturals com el Grup de Dansa l’Alcúdia i la Colla la Rosca, interessada en la participació de la gent jove en la vida política del poble. Albert Porta, que treballa en un comerç a l’Alcúdia, és vicepresident de l’Associació de Comerciants l’Alcúdia Qualitat i membre del grup de correfocs Els Dimonis Enroscats.

 Pilar López, membre de l’AMPA de l’Escola de Música. Toni Montes, mestre d’Educació Especial i membre de l’Associació Cultural Bloc de Progrés Jaume I. Marina Ribes, llicenciada en Belles Arts, professora d’Ensenyament Secundari i membre de Grup de Dansa. Saül Ibáñez, tècnic electricista i membre del grup de correfocs Els Dimonis Enroscats. Lluis Arnandis, més conegut com«Toni de l’Hostal» cantautor de la Ribera i del País Valencià, junt a altres persones, com Ramon Bria, Verónica Roig, Anabel Narro, Toni Castelló, Dolors Izquierdo, Carmen Miñana, Herminia Bellot, Francesc Clemente, Maria Jesús Boronat o Francisca Rubio completen la llista de Compromís per l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here