Paco Salom reclama una majoria absoluta en Carcaixent per aplicar «el nostre programa»

0
419

L’alcaldable de Compromís a Carcaixent, Paco Salom, ha reclamat esta nit davant prop de 200 militants i simpatitzant «la majoria absoluta» per «poder gestionar amb total llibertat i aplicar el nostre programa».

Ha explicat que les expectatives tant a nivell autonòmic com de Carcaixent «les expectatives són molt bones ho diuen tant al carrer com les enquestes» i ha afegit que la gent «vol un canvi».

Salom, que ha estat arropat per la candidata a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, i per la resta de la seua candidatura, ha manifestat que «ara no és el moment de fer promeses» i a este respecte només ha donat una pista, «volem fer les coses diferents».

Ha demanat a la militància que faça «un esforç» per «no desaprofitar el tren del canvi, un tren que tarda molt en passar». També han estat junt Salom els alcaldables per Compromís de Guadassuar, Alcàntera de Xúquer i Castelló de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here