Alejandro Marí d’Almussafes reconegut per la seua solidaritat

0
249

El consistori d’Almussafes ha tornat a premiar la col·laboració i solidaritat brindada pels seus veïns, amb un acte de distinció pública a un dels seus conciutadans. El jove, Alejandro Marí Girona, va col·laborar amb el cos policial, evitant que el vent huracanat de finals del mes de gener provocaren danys materials i humans en la localitat.

L’alcalde, Albert Girona, acompanyat per l’inspector cap de la Policia Local, David Lerma, va ser l’encarregat de rebre, dimarts passat 14 d’abril, a Alejandro Marí en el saló de plens de la Casa Consistorial per a celebrar l’acte d’agraïment públic per la seua col·laboració amb la patrulla de la Policia Local.
L’acció voluntària i desinteressada del jove reconegut es va produir durant la jornada del passat dia 30 de gener, recordada pel temporal de vent que va assotar la comarca i que a Almussafes va abastar ratxes superiors als 100 km/h i amb pics de fins a 115 km. En concret, Alejandro va col·laborar activament amb la patrulla de la Policia Local, en un acte de servici urgent de col·locació de puntals d’obra en les balconades d’una finca, situada en el carrer Ausiàs March d’Almussafes, amb la finalitat d’evitar la seua previsible caiguda a la via pública i consegüentment, evitant una tragèdia.

La màxima autoritat municipal va felicitar personalment el jove, qui va actuar mogut per la seua solidaritat.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here