Pere Blanco «confiat» dels bons resultats d’EU a Algemesí

0
183

Esquerra Unida d’Algemesí va presentar ahir, dimarts les persones que conformaran la candidatura per les properes eleccions municipals. En un acte iniciat per l’actual regidor Asensio García que exposa les característiques de la candidatura, amb prop del 60% de independents, i renovada en més del de la meitat, li va cedir la paraula a Emili Morales, primer regidor del nostre grup en les primeres eleccions democràtiques, que va anar cridant a les persones que conformen la candidatura en ordre invers, tot acompanyat `per les fotografies projectades al fons.


En presentar a la jove advocada Mar Pintor, que ocupa el tercer lloc, aquesta va fer un parlament sobre la importància de la participació de la dona i el seu empoderament, així com una defensa dels serveis públics com l’educació, la sanitat i la dependència, Mar Pintor comenta ‘que des del nostre projecte donarem tot el suport a la continuïtat i expandir Algemesí com a referent cultural’, en referència al nostre patrimoni, i a continuació va donar pas al segon candidat, Marc Vendrell, que en un discurs vibrant, en que el que manifesta la necessitat del canvi va criticar les poques formes del Partit Popular, i manifesta ‘que el nostre projecte preten recuperar la participació, promoure la transparència i moderar els salaris de l’alcalde’, per finalitzar va presentar a Pere Blanco del que va declarar ‘estic convençut que és l’alcalde que necessita Algemesí i estic convençut que serà el proper alcalde’.

Pere Blanco en la seua intervenció va fer un repàs del que havien estat aquest 4 anys del govern popular, manifestant les males inversions, les formes prepotents i faltes de diàleg, l’augment del deute que ens deixa a les arques municipals, per continuar situant la situació laboral que pateixen moltes persones al nostre poble, amb més del 31% de persones aturades. Va finalitzar exposant les directrius del programa municipal, ‘un programa on la nostra prioritat es fomentar el treball, apostant per una ciutat plenament accessible i sostenible, dialogant i solidaria’, afegint també’ que a l’any 2011 la nostra formació era part del vot útil, sols 50 impediren el tercer regidor que deixava en minoria al Partit Popular, i enguany serem la força determinat per el canvi, per recuperar Algemesi’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here