Paco Salom contarà este dijous amb tot el suport de Mónica Oltra a Carcaixent

0
209

Compromís per Carcaixent ha organitzat un sopar amb la candidata de la coalició a la presidència de la Generalitat, Mónica Oltra. Serà el pròxim dijous 23 d’abril, a partir de les 21.30 h, a la Sala San Francisco de Carcaixent. Més de 120 persones han confirmat ja la seua assistència.

Este acte s’emmarca en la precampanya per a les eleccions municipals i autonòmiques. I en la ronda de visites que la líder de Compromís està realitzant per les diferents comarques del País Valencià.

Els millors resultats de Compromís

Segons Mónica Oltra: “Carcaixent és el poble de més de 20.000 habitants on millors resultats va traure Compromís en les anteriors eleccions municipals. La candidatura que encapçala Paco Salom conjuga l’experiència de l’equip amb la incorporació de persones preparades en sectors estratègics”.

La líder de Compromís afegeix: “el trellat i la responsabilitat en la tasca d’oposició feta per Compromís en els últims anys ha aconseguit situar Paco Salom com el líder polític més valorat per la ciutadania. Així, un 45% de la població preferix que el cap de llista de Compromís lidere el canvi de color polític en l’Ajuntament de Carcaixent”.

Segons Oltra: “ningú millor que la gent de Compromís, sense obediència a les directrius que marquen a Madrid i Barcelona, defensarà millor els interessos dels valencians allà on calga. La transparència en la gestió i la proximitat de la política de baix cap a dalt dels últims anys ens avalen. És l’hora de ser valents i estrenar poble amb Compromís i Paco Salom”.

Compromís per Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here