Suma’t per Carlet integra a membres d’EU i ER

0
332

Després de molts anys, en Carlet l’esquerra és presenta en una candidatura de consens entre Esquerra Unida i Esquerra Republicana, una candidatura que estarà encapçalada per Marisa Pous, una persona vinculada a Carlet on treballa de fa més de 20 anys. L’acompanyen Josep Solà un dels membres més actius de la nova coalició i d’ERPV i Bernat Pascual per part d’EU, també estaran presents Vicent Calonge o Patricia Blanco, germana del candidat a la presidència de la Generalitat per EUPV i que viu a una de les urbanitzacions de Carlet.

Per a Josep Solà ‘per fi els veïns i veïnes de la nostra ciutat tindran una llista d’esquerres, una candidatura que aposta amb claredat per la defensa de lo públic’. Per a Bernat Pascual ‘Carlet és mereix una opció d’esquerres per la pluralitat, la transparència i la participació’. Marisa Pous considerà per la seua part que ‘Carlet ha pagat molt cara la sumissió a les polítiques del PP en les manques d’infraestructures, com el desviament de la carretera i les carencies del tren, del que exigim el seu desdoblament’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here