El llibre de Bromera «El finançament valencià» es presenta este dimecres a Carcaixent

0
379

Compromís per Carcaixent ha organitzat la presentació del llibre El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari de l’autor Vicent Cucarella. L’obra ha estat editada per l’editorial Bromera i compta amb il·lustracions d’Ortifus.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 22 d’abril a partir de les 19.30 h a la seu de Compromís per Carcaixent (c/ Ramón y Cajal, 16).

El llibre explica d’una manera entenedora la situació de les finances valencianes. Vicent Cucarella aporta en el seu treball possibles línies d’actuació per a posar fi a la greu situació financera que ens ofega.

Com a complement perfecte del text, les il·lustracions del popular humorista gràfic Ortifus, carregades d’ironia i crítica, aporten un valor especial a una obra imprescindible per a entendre com els valencians hem arribat a ser la comunitat més endeutada de tot l’Estat.

El finançament valencià és un dels cavalls de batalla de la Coalició Compromís. En multitud d’ocasions els diputats a les Corts i al Congrés dels Diputats han reclamat millores significatives en el sistema que regula les hisendes autonòmiques.

Compromís per Carcaixent també ha presentat un bon nombre de mocions davant el Ple per a què, entre altres, es reconega el deute històric dels valencians. I per a demanar al Govern d’Espanya i a les Corts que aproven un nou sistema que ens permeta refer la situació econòmica i avançar en l’autogovern.

L’últim acte sobre esta matèria va ser la conferència organitzada per Joves amb Compromís, a càrrec de l’expert Rafael Beneyto titulada Valencians: pagar i plorar.

Compromís per Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here