El valencià Raül Cuenca es proclama a Almussafes campió d’Espanya de Billar al Quadre

0
238

El Club de Billar Almussafes, organitzador de la competició que ha congregat a 23 jugadors de quatre comunitats

Ahir diumenge dia 19, les instal·lacions del club de Billar d’Almussafes van acollir la gran final del LXXV Campionat d’Espanya de Billar en la modalitat de quadro 47/2. Els valencians, Raúl Conca i José Albert, es van enfrontar en una partida trepidant, en la que finalment el billarista de Sueca va revalidar el seu lideratge, alçant-se amb el preat or- La competició nacional, organitzada pel Club de Billar Almussafes, ha reunit a un total de 23 jugadors de billar representants de les federacions Valenciana, Catalana, Andalusa i Madrilenya. La Federació de la Comunitat Valenciana de Billar ha col·laborat en el campionat, patrocinat així mateix per la Real Federació Espanyola.

L’alcalde, Albert Girona, va entregar el trofeu i medalla de campió a Raúl Cuenca, del Club de Billar Sueca, qui es va imposar en la final a l’esportista valencià més veterà en actiu, José Albert. Vesprada de glòria per a la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, que ha estat representada en esta LXXV edició del Campionat d’Espanya Quadre 47/2 per un total de 14 billaristes, entre els 23 participants membres també de les federacions madrilenya, catalana i andalusa.

El regidor d’Esports, Carles Grancha, el president de la Real Federació Espanyola, Jose Mª Morales, i el president de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que delegat del campionat, Antonio Ortiz, també van participar en l’acte d’entrega dels trofeus i medalles als primers classificats en la competició, disputada durant tot el cap de setmana en les instal·lacions del club de Billar Almussafes.

Huit àrbitres oficials de la Real Federació Espanyola de Billar han sigut els encarregats de donar fe de les diferents partides disputades durant les tres jornades, en la que es van classificar com a semifinalistes el català Jordi Gassó, el madrileny Alvaro Gómez, i els dos valencians que finalment es van imposar com a líders.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here