L’eficàcia del Cadet A del Carcaixent supera el futbol control de l’Alzira B (3-0)

0
408

En un encontre d’elevat nivell tècnic i tàctic disputat a Quatre Camins l’eficàcia del mortal contracolp del Cadet A de la UD Carcaixent va superar, ahir dissabte, el futbol control del Cadet B de la UD Alzira. Aitor al primer minuts del partit i Sento i Carlos Ramón a l’equador de la segona part foren els golejadors.

El primer temps va ser de domini alternatiu tot i que els alumnes d’Àngel disposaren de les millors ocasions de marcar. Però en el desccans el tècnic blaugrana José López arengà els seus jugadors que eixiren disposats a igualar l’encontre. A més el golejador del grup, Pau, que s’havia quedat a la banqueta isqué al camp als pocs minuts de la segona part. El control del partit era visitant que ho intentava una i altra vegada davant la segura defensa carcaixentina. En la jugada més perillosa de l’Alzira Pau es plantà davant Iván però la decidida eixida del porter local evità la igualada.

Però en un rapídissim contracolp Sento superà per velocitat la defensa blaugrana i feia el segon gol. Els deixebles de López que no es juguen res baixaren la guàrdia, els d’Àngel equilibraren el domini i poc després una magnífica assistència d’Aitor deixà tot sol a Carlos Ramón que no perdonà i sentencià un encontre disputat amb exquisita esportivitat per part dels dos conjunts.

Amb esta victòria el Cadet A del Carcaixent s’allunya una miqueta més del descens i ara és dècim amb 30 punts igualat amb el Castelló de la Ribera, nou menys que l’Alzira que conserva la sexta plaça.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here