Un loter de Carcaixent repartix en Canals 8,4 milions d’euros

0
279

Des de la Administració de loteríes de Canals, “EL PORQUET D’OR”, volem donar l’enhorabona a tots els agraciats amb la grossa de la lotería d’aquest dissabte, i especialmente als campions de la paciencia, que s’han mantés fidels a aquest  71.939, en alguns casos fins a 30 anys . Han sigut moltes vegades de malair als números del  “manxego”, però al final hem tingut la recompensa. El total de premis que s´han repartit han sigut de 8.400.000.-€. Entre els que está el agracíat amb la serie 4 fracció 7 de 3.000.000.-€. També vullguem felicitar als  clients de la GASOLINERA CARBURANTES SETABENSES DE XÀTIVA, que totes les setmanes jugen dos series.

En molts casos els abonats han faltat, i l’han continuat els fills, nets, nebots, etc., moltes vegades compartit, i sempre tinguent en memoría al avantpassat que ja no està, esperant que els done la sort.

El número està abonat integrament en esta administració, i des de açi totes les setmanes ens canviem una serie amb la Administración nº 1 de Tordera a Barcelona, els quals també l’han venut en la seua totalitat, i als que vullgem felicitar.

El dissabte 18, pareix que está asociat a la sort del poble, ja que va ser un 18 d’agost de 2.007  (ja fa 8 anys!!!) quan es va repartir el segón prèmit, de la lotería amb un altre abonat el 18.924, també integrament en la localitat.

Des de que el Porquet d’Or està entre nosaltres, i ja va pa quatre anys, ha repartit un prèmit gross per any, comença en una primitiva de 5 encerts més el complementari, de 15 de noviembre de 2.012, en que el agraciat va rebrer 133.993.-€.

 

Aquesta sort es va repetir el passat 17 de juliol de 2.014, amb un altra primitiva de 5 encerts més el complementarí, que repartí en este cas,82.997.-€.

També hem tingut varios agradables sustos, com un euromillones de 6 encerts el 13 abril de 2.012 i 14 de decembre de 2.012.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here