Pascual Martí alcaldable d’Units x València a Alzira

1
494

La formació Units per València ha presentat, per primera vegada a Alzira, la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals.
La llista de candidats està composta per persones amb diversa formació acadèmica que exercixen distintes activitats, integrant d’esta manera diferents col·lectius a fi d’obtindre una informació més real dels problemes del nostre municipi.
Tots creiem en el projecte d’UxV, que pretén iniciar la seua activitat política a Alzira amb la intenció de millorar la nostra ciutat i la nostra qualitat de vida.
Arribem en el límit de temps per a la campanya i demanem disculpes per això, perquè açò implica que no puguem realitzar algunes reunions, tal com teníem previst. Som gent treballadora que no estem dedicats en exclusivitat a la política, pel que estem dedicant el nostre temps de descans i d’oci als assumptes municipals.
El que oferim és un partit nascut a València, creat per valencians i preocupat pels problemes de què vivim ací. Volem solucionar primer els nostres problemes, que no són pocs i després els dels altres, tal qual estan fent la resta de comunitats.
Volem que siguen els valencians els que dirigisquen els nostres pobles i la nostra Comunitat. No hi ha ningú que conega millor que nosaltres els nostres problemes i com patim les discriminacions dels nostres dirigents: Som de les comunitats que més contribuïxen al manteniment del país i de les que menys reben. No volem dependre d’un partit centralitzat que dirigisca les nostres actes.
Desitgem defendre la nostra cultura, educació i tradicions, la nostra agricultura, la nostra sanitat, les nostres necessitats socials, la nostra llengua, els nostres autònoms, les nostres xicotetes i mitjanes empreses, els nostres comerços…
Volem agrair el tracte rebut i els missatges d’ànim que ens han impulsat que hui estiguem ací, presentant-nos davant de vosaltres.
Moltes gràcies.

Pascual Martí
Units per València Alzira

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here