Puig presenta a l’Alcúdia el programa socialista per al sector agroalimentari

0
240

L’Alcúdia acull este dissabte l’acte ‘Programa de govern sector agroalimentari’ organitzat per la secretaria d’agricultura del PSPV
Martínez: «S’ha escollint l’Alcúdia per tractar-se d’un poble pertanyent a la comarca de la Ribera, comarca que depèn en gran mesura de l’agricultura»
El secretari general dels socialistes a la Ribera, Robert Martínez, ha destacat que «els socialistes valencians som conscients de la difícil situació que travessa l’agricultura, i per això ens hem marcat com a objectiu una sèrie de propostes pensant en el sector agroalimentari que hem inclòs dins del nostre programa de govern».
Eixes mesures seran debatudes i exposades a la ciutadania i a l’opinió pública este dissabte 18 d’abril a L’Alcúdia, en la Casa de la Cultura, a partir de les 10 del matí.
L’encarregat d’inaugurar esta jornada serà Robert Martínez qui li donarà la paraula a Ximo Puig, candidat a la Presidència de la Generalitat.
Després i seguint l’ordre del programa previst, a les 10’15 s’abordaran els problemes del sector agroalimentari valencià i la sua relació amb la Unió Europea.
A les 11’15 es debatran propostes d’acció, projecte amb futur per al sector.
I a les 12’30 s’obrirà un torn de col·loqui on tot aquell que vullga participar podrà expressar la seua opinió i punt de vista sobre el sector agroalimentari valencià.
Acudiran a la jornada destacats membres i responsables vinculats al sector agroalimentari valencià.
L’acte es tancarà amb la intervenció del secretari d’Agricultura del PSPV-PSOE, Francisco Rodríguez.
Esta jornada està organitzada per la secretaria d’Agricultura del PSPV escollint per a la seua realització la localitat de l’Alcúdia per tractar-se d’un poble pertanyent a la comarca de la Ribera, «una comarca que depèn en gran mesura de l’agricultura», ha destacat el secretari general a la comarca, Robert Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here