LA UNIÓ alerta de la presència d’estafadors als camps d’Algemesí i d’altres de la Ribera

0
204

LA UNIÓ de Llauradors alerta de la presència en els camps de la Ribera de persones que es fan passar per falsos inspectors d’Hisenda i demanen diners a canvi de no denunciar a llauradors ja majors que treballen als seus camps.

Estos fets han ocorregut per exemple esta setmana, pel que ha pogut saber LA UNIÓ, a la localitat d’Algemesí on els estafadors han volgut traure diners a llauradors jubilats. La forma d’actuar d’estos presumptes estafadors és ben senzilla, s’acosten al camp quan veuen una persona major en ell treballant i li diuen que no ho pot fer perquè estan ja jubilats. Per a arreglar-ho li demanen diners a canvi de no sancionar-los.

Segons LA UNIÓ un llaurador d’Algemesí sí que va caure en el parany i li va donar al fals inspector d’Hisenda tot el que duia en eixos moments a la butxaca, uns cinc euros.

LA UNIÓ informa a tots els llauradors de la Ribera d’esta estafa en tota regla i els demana que quan tinguen constància d’un cas d’este tipus vagen a denunciar immediatament els fets als policies locals o fins i tot a la Guàrdia Civil.

De la mateixa manera LA UNIÓ tranquil·litza a tots els llauradors jubilats i els trasllada que poden treballar perfectament en un camp de la seua propietat sempre i quan els seus rendiments nets no superen la xifra de 9.034 euros anuals o també treballar el d’altra persona amb una sèrie de condicionants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here