Fabra promet en Alzira crear 100.000 llocs de treballs durant la pròxima legislatura

0
265

El candidat del PP a la Generalitat, Alberto Fabra, anuncià anit a Alzira que si el seu partit guanya les eleccions autonòmiques es compromet a crear 100.000 llocs de treball. Fabra va arropar a la candidata popular a l’alcaldia d’Alzira, Elena Bastidas en la presentació de la seua candidatura; «és una alcaldessa que vol a la seua ciutat i que ha creat confiança entre els alzirenys».

L’actual president del Consell va fer un discurs més llarg del que és habitual en ell explicant tot el que ha fet el seu equip de govern especialment en matèries com  la sanitat i l’educació, els dos punts més dèbils de la seua tasca en els útims anys en els que els col.lectius sanitaris i educatius es manifestaren de diverses ocasions davant les retallades executades per la Generalitat.

Fabra, a més donà per resolt » després de molts anys el tema de l’aigua» a la comarca de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here