Els membres de la candidatura del PSOE d’Alzira

0
590

Aplega el moment d’anar presentant-vos a tots els membres de la candidatura socialista.

Vaja per davant que tots ells tenen la mateixa il·lusió, ganes i motivació que jo per a, entre tots, traure endavant a Alzira després de dotze anys de govern conservador.
Anem allà:
De esquerra a dreta, Vicent Dolz Prats, el número 16 de la candidatura, dedicat gran part de la seua vida a ser comercial d’automòbils. Però el més destacable de Vicent és la seua passió i vinculació al món de l’esport. S’encarrega de donar formació i aportar tècnica a joves promeses del futbol. A més en l’actualitat és directiu de la nostra volguda U.D. Alzira.
Ana Picazo Chorro, número 19 de la llista, 43 anys i agent d’assegurances. Si alguna cosa destaca en ella és la seua vitalitat i força davant les dificultats de la vida. Ana és oberta, simpàtica i conversar amb ella és tot un gust. Actualment és la Dulcinea de l’Associació Cultural de Catella-La Manxa a Alzira.
Vanesa España Bernia, número 11 de la candidatura socialista, 28 anys, molt estrovertida i activa, de professió animadora sociocultural a més de membre de la directiva de la Comissió de Joventut de la Setmana Santa d’Alzira. Molt compromesa amb les polítiques en defensa de la infància i a més està aportant molt bones idees al projecte socialista.
José Grau Benedito, o Pepe, com el coneixen molts, és el número 4 de la llista, catedràtic, mestre d’ensenyança secundaria en l’IES Rei en Jaume. Mestre de música, compositor, director d’orquestra i cor, a més de premi nacional de composició. Té la insígnia d’or de la nostra ciutat des de 2007 en l’apartat de Cultura.
I per últim Vicent Pérez Olaso, 6 de la candidatura. 29 anys, hostaler i gerent d’un dels locals de restauració amb més acceptació i popularitat a Alzira, Ca Boret.
Té una habilitat innata a l’hora d’organitzar esdeveniments de caràcter lúdics i festius. Malgrat la seua joventut ostenta el càrrec de vicepresident de l’Alzira Futbol Sala.
En pròxim dies continuaré presentant-vos a més membres que comparteixen amb mi el projecte socialista. Estem convençuts de que canviant el present anem a millorar el futur. El de tots els alzirenys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here