L’Alcüdia presenta este dijous el tercer volum de la col.lecció Gent d’Ací

0
309

El proper dijous 16 d’abril, la Biblioteca Pública Municipal de l’Alcúdia acollirà, a les 7.30 de la vesprada, la presentació del llibre Samuel Ros Pardo, la vida truncada d’un escriptor blau, de l’Alcudià Francesc Andreu Martínez Gallego. Aquest llibre serà el tercer de la col·lecció Gent d’Ací, editada per l’Ajuntament de l’Alcúdia amb l’objectiu de reunir en diversos volums biografies i estudis sobre personatges històrics i rellevants a l’Alcúdia.

A la presentació del llibre hi estaran:

L’autor del llibre, Francesc A. Martínez Gallego, l’escriptor i periodista Santiago Vallés, l’alcalde de l’Alcúdia Robert Martínez, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia, Josep Millo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here