El Carcaixent trau tres punts molt importants en Alcúdia de Crespins (0-1)

0
359

Partit complicat el que es presentava aquesta jornada, visitant un camp difícil on els hi haja en aquesta categoria.

Plantejament del partit perfecte per part entrenador José Castillo, en el qual va emmanillar al rival ofegant-li en el centre del camp, no deixant-li opcions clares d’arribar a la nostra porteria en tota la primera part, si ben tampoc vam crear cap ocasió clara de gol. En la segona part el Carcaixent va augmentar el ritme del partit i a poc a poc va començar a crear perill en la porteria rival.
Amb el pas dels minuts es va veure que l’equip que mes volia guanyar era el UD.CARCAIXENT. S’acostava el final i l’entrenador va moure la banqueta per a intentar la victòria, arribant a jugar amb tan sol tres defenses a la recerca del gol de la victòria.

El tant es va fer pregar fins que en el minut 83 en un centre al segon pal de Arturo, va aparèixer Eusebio per a deixar-li una assistència de cap a Baldo que solament va haver d’espentar-la al fons de la xarxa.
Faltaven 7 minuts mes el descompte i l’única cosa que calia fer era mantenir la pilota lluny de la porteria de Jordi Bou. Es van fer eterns aquests 7 minuts mes els 5 que va afegir l’arbitre. En aquest temps L’Alcudia va intentar marcar el tant de l’empat, però amb mes cor i ganes que cap. Els nervis dels locals, els van portar a acabar amb 9 jugadors ja que van expulsar a un jugador per doble groga i al porter que va pujar a rematar un córner i quan el Carcaixent va muntar la contra no li va quedar mes remei que fer una falta per darrere per a evitar el segon gol.

Resumint, tres punts que ens vam portar necessaris per a continuar depenent de nosaltres per a aconseguir l’objectiu de l’ascens. ALINEACIONS: UD. CARCAIXENT: Jordi, Modesto (Borja m.81), Fernando, Vicent, Arturo, Gascón, Ripoll (Baldo, 77), Adri Guillem, Adrian Ferrandis, Serra(Adri Perez m.90) i Diop. CD. L’Alcudia de Crespins Luis, David (Rafael m.62), José, Marcos, Vicent(Edgar m.77), Alejandro, Dámaso (Hugo m.77), Enrique, Alberto, Carles i Abdellatif (Luis m.62). GOLS: 0-1 Min. 83 Baldo Partit dirigit per l’arbitre Antonio Joaquin Pérez Rocamora que va amonestar als locals Vicent, Alberto, Carles i el entrenador a mes de expulsar a Luis Beniel i a Luis Mateu. Per part del Carcaixent amonestá a Gascon, Diop, Serra, Fernando i Borja, també expulsá a Pablo Seral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here