EU d’Algemesí i Alzira concorreixen a les eleccions com a EU-Els Verds

0
282

EU-Alzira i EU-Algemesí es presentaran a les pròximes eleccions com a EU-Els Verds, en virtut de l’acord municipal de les dos formacions.

Segons Pere Blanco, candidat d’EU-Algemesí a l’alcaldia: “EU redobla la seua aposta ecologista i de sumar forces d’esquerres. Des d’EU hem dut una tasca important a nivell municipal en defensa dels drets dels animals, del nostre entorn i d’una manera distinta d’entendre el desenvolupament de les nostres ciutats, amb un plantejament sostenible i una mobilitat més neta.”
Per a Ivan Martínez, candidat per EU a l’Ajuntament d’Alzira: “una de les eixides a la crisi ha de passar pels treballs i l’economia verda. Des d’EU apostem per plans d’ocupació i formació en treballs mediambientals i forestal, i també per la rehabilitació d’edificis vells, per a una major eficiència energètica.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here