L’europarlamentari de Compromís Jordi Sebastià visita hui la Cooperativa de l’Alcúdia

0
334

Jordi Sebastià que és membre de la comissió d’agricultura del Parlament Europeu anirà acompanyat pel regidor de l’Alcúdia Paco Sanz, candidat a l’alcaldia d’aquesta població, de Pascual Ortega, regidor de l’Alcúdia i de Maria Josep Ortega, regidora de Carlet i candidata de Compromís a les Corts Valencianes.

 Jordi Sebastià s’entrevistarà amb Cirilo Arnandis, president de la Cooperativa de l’Alcúdia, que ha sigut elegit recentment president de les Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana i reelegit com a president de la Denominació d’Origen Kaki Ribera del Xúquer.

 Durant la visita Jordi Sebastià exposarà els seu treball i iniciatives en la Comissió d’Agricultura del Parlament Europeu i s’informarà de les principals reivindicacions i problemes del camp valencià. Igualment està interessat per l’èxit de la Cooperativa de l’Alcúdia i del seu producte estrella: el caqui Persimón de la Ribera del Xúquer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here