Curs de direcció de banda a Algemesí

0
149

Durant aquesta setmana està celebrant-se a la seu de la Societat Musical d’Algemesí un taller de Didàctica Aplicada a la Direcció, impartit pel professor Llorenç Mendoza. El curs ha tingut una bona acollida, són 8 els alumnes que estan gaudint del curs a les instal·lacions de l’agrupació algemesinenca.

Durant la setmana es realitzaran pràctiques amb dues agrupacions de la Societat Musical, com són la Banda Simfònica i la Banda Juvenil. Per concloure el taller, es realitzarà un xicotet concert on tots els alumnes dirigiran a la Banda Simfònica d’Algemesí i podran posar en pràctica els coneixements apresos durant aquests dies. El concert tindrà lloc el proper divendres 10 d’abril a les 19:30h. al Saló d’Actes de la Casa de la Música. Des de la Societat Musical es vol fer extensiva la invitació a tot el públic a aquest concert, l’entrada és totalment gratuïta i és una bona forma de recolzar als nostres directors novells.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here