Compromís denuncia que l’Escola d’Adults continua sense manteniment ni vigilància

0
410

Hi ha un incompliment legal de l’equip de govern d’Elena Bastidas en quan a les tasques de manteniment i vigilància en les noves instal·lacions de l’EPA Enric Valor

El trasllat de l’Escola d’Adults ha estat un dels episodis més dolents, autoritaris i foscos de la legislatura que ara finalitza per a l’equip de govern del PP que presideix Elena Bastidas.

A la sense raó del canvi d’ubicació cal afegir la manca de transparència i d’informació sobre el cost econòmic total i real de dita operació. Quants diners ha costat en total la remodelació del García Sanchiz? Quant el trasllat de l’EPA i els nous equipaments? Són bones preguntes per a la campanya electoral que s’acosta.

Cal recordar les “fantasmades” de tot el projecte amb una primera proposta de trasllat a l’edifici de la Parrilla. Després la “seudo persecució” i manca de negociació amb la direcció del centre i el seu equip pedagògic. I per damunt de totes les protestes de la comunitat educativa de l’EPA, l’actitud prepotent i supèrbia de la nostra alcaldessa inclós a l’hora de donar solució a la problemàtica de la tardança en la instal·lació dels suports informàtics i de telefonia necessaris per a l’activitat diària del centre.

També cal recordar les paraules de la inspectora d’educació en la inauguració de les noves instal·lacions: “Ja veieu com hem traslladat l’EPA i ara que direu”. Doncs ara toca parlar de nou clarament, com sempre ho hem fet des de Compromís per Alzira en aquest tema.

-A hores d’ara cal denunciar l’incompliment dels deures legals de l’Ajuntament en referència al manteniment i vigilància dels centres docents. A l’EPA d’Alzira sols es neteja una vegada a la setmana, essent insuficient aquest servei donat el nombre elevat d’alumnes en tres torns i el nombre d’activitats docents que es desenvolupen a l’EPA. I per altra banda no hi cap persona que estiga exercint les tasques pròpies d’un conserge en quan al manteniment i la vigilància de les instal·lacions.

-Per a què tanta presa en desmantellar l’EPA de la seua anterior ubicació, quan a hores d’ara la senyora Alcaldessa ha inaugurat i posat la corresponent placa en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) sense estar acabada? No hi havia altres possibles ubicacions per a l’OAC?

-Tota aquesta diligència política la haurien de traslladar administrativament la senyora alcaldessa en donar solució a les necessitats reals i diàries de l’EPA d’Alzira i la senyora inspectora d’educació del PP per a enviar un professor i cobrir la baixa (de fa ja dos mesos) per malaltia del director de l’EPA, el qual esperem es recupere el més aviat possible.

Diego Gómez
Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here