La Dolorosa guanya el primer premi de dosels en Alzira seguida de la Cena i el Prendimiento

3
581

El jurat ha tingut que treballar de valent enguany per decidir els millors dosels de la Setmana Santa d’Alzira 2015. Finalment esta matinada en mig d’una gan expectackió ha resolt que el fet per la Dolorosa en en el carrer Mestre Moscardó haja sigut el millor. El segon dosel més puntuat ha sigut la Santa Cena mentre en tercera posició s’ha classificat el Prendimiento del Señor amb Nuestra Señora de la Esperanza.

A l’acte celebrat al saló de plens assisitren el president de la JHCC, Vicent Fábregues, els clavaris majors, Isabel Garés i Antonio Mata junt l’alcaldessa de la ciutat Elena Bastidas.

Classificació:

1) La Dolorosa

2) Santa Cena

3) Prendimiento del Señor

4) Soledat

5) Sepulcre

6) Devallament

7) Nazareno

8) Santa Faz

9) L’Hort

10) Santo Cáliz

Saro Luis / Riberaexpress

3 Comentarios

  1. La dolorosa estaba molt be pero no mereixia el primer, no te color amb el prendimiento.
    Com sempre el prendimiento emociona, amb la dolorosa eixes igual que entres

  2. No sóc ni d’una confraria ni de l’altra, però pense que hi ha més grau de perfecció en aquella que ha guanyat enguany. També, i aquesta és una altra opinió personal, el fet de fer una cua molt gran li lleva eixa emoció a la que et refereixes. El segon premi també ha fet una molt bona i original posada en escena, sense desmerèixer en cap moment la feina realitzada per la teua confraria, per suposat, cosa que pense que tu sí has fet amb la guanyadora. Una salutació.

  3. Esportista, jo no soc confrare. No soc de ninguna confraria. Sols es una opinió, i no se on has vist que haja desmerescut la feina de cadascun. De fet el primer que he dit es que la verge dels dolors esta molt be. Te una gran quantitat de feina i detall. Sols dic que a mi (per molta cola que hi haguera) se m’erizaren els pels del braç amb el moment final prendimiento. I es algo que per molta feina que tinga l’altra no ho va aconseguir. Tal vegada tot no està en fer molta feina. Per supost que estaba magnific. Pero baix la meua opinio personal el prendimiento es mereixia guanyar. I reitere, sols es una opinio sense desmereixer la faena de ningun, per supostissim. Un fort abraç

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here