El cadet A del Carcaixent dona la campanada en Ontinyent (0-1)

0
336

En un dels partits més complets de la temporada el cadet A del Carcaixent va sorprende, anit, a l’Ontinyent Esport Base gràcies a un excel.lent gol de Santos en el minut 16 del segon temps. El gol vingué com a conseqüència d’un contraatac de llibre; la defensa va traure el baló arran un corner en contra i en tres tocs, Cristina, Alexandre i Santos, el davanter carcaixentí es plantà davant el porter local després de guanyar per velocitat el seu marcador. El gol va tindre el seu suspens perquè el magnífic remat de Santos anà a la base del pal esquerre i la pilota després de passejar-se per la línia de meta entrà a la porteria junt al pal dret.

No sé qui s’alegrà si els jugadors que feren una pinya o els pares i mares que s’abrçaren com si s’haguera aconseguit algun títol. Els cadets carcaixentins dominaren en tres de quatre parts l’encontre i disposaren de millors ocasions que l’equip de la Vall d’Albaida que ocupa el segon lloc i que amb esta derrota ha perdut bona part de les possiblitats de ser primer.

La UD pogué avançar-se en el marcador al principi de l’encontre quan a un gran remat en la zurda d’Aitor responia el guardameta local amb una paradó. Llàstima que a causa d’una molt dura engtrada del seu marcador, Aitor haguera de retirar-se de l’encontre.

El nou tècnic,Àngel, ha aconseguit en tres partits assentar l’equip amb una bona defensa, un gol en contra en tres partits, i millorar progressivament la seua competitivitat. Amb este resultat el Carcaixent s’allunya del descens i s’apoxima al centre de la classificació.

Jugadors i pares festejaren la victòria amb un sopar en un cèntric bar de Carcaixent on, en un obrir i tancar d’ulls, feren desparèixer una trentena de pizzes.

Alineació: Iván, Salva, Guille, Enric, Alejandro, Manolo, Víctor, Alexandre,Santos, Marc i Aitor. Jugaren també, Cristian, Jorge Tudela, Carlos Román i Iván Pérez. A la banqueta es quedà el porter, Óscar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here