Set gimnastes del CEGA competiran en el nacional de Guadalajara

0
394

Dissabte passat 14 de març, el pavelló poliesportiu d’Almussafes va acollir la fase provincial del Campionat Nacional Base de València i Castelló. El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes (CEGA) va participar amb dotze gimnastes, obtenint totes elles el passe a la fase autonòmica i aconseguint, a més, dos medalles d’or, una de plata i una altra de bronze- Per la seua banda, en la fase autonòmica, celebrada dissabte passat 21, CEGA va aconseguir un or i la classificació de set dels seus gimnastes per al nacional.

Les jóvens esportistes del CEGA Almussafes, Paula Martínez, Janire Nicolás, Ainoa Vila, Claudia Beltrán, Beatriz Baldoví, Isabel Tercero, Patricia Pérez, Arianna Luz, Elena Cerezuela, Marta Palyudzhyshyn, Ainhoa Hurtado i Neus Saiz van aconseguir el seu passe a la fase autonòmica en la pista en què setmanalment realitzen els seus entrenaments. Qualitat en l’execució dels exercicis en la fase provincial de totes elles, però especialment de la cadet Paula Fos, que es va adjudicar la medalla d’or, i de l’aleví, Patricia Pérez, que també va aconseguir alçar-se amb el preat títol. Per la seua banda, en categoria benjamí, Marta va aconseguir el subcampionat provincial i Neus va concloure en tercera posició i per tant es va penjar un merescut bronze en la categoria prebenjamí. “Excel·lents resultats aconseguits com a conseqüència del gran treball i tenacitat de les gimnastes”, en paraules del president del club local, Modest Sòria.

La següent prova de foc va succeir dissabte passat dia 21 de març, jornada de celebració de la fase autonòmica del Campionat d’Espanya Individual Base i prèvia al Nacional, que enguany tindrà com a seu la ciutat de Guadalajara. Les dotze gimnastes van prendre part en el campionat, en el que van aconseguir classificar-se set d’elles, brillant especialment en la categoria Aleví, Patricia, que es va proclamar campiona autonòmica, després d’haver obtingut el títol provincial la setmana anterior. També van aconseguir el passe Ainhoa, Marta, Arianna, Neus, Paula i Ainoa, quedant-se fora per poques desenes, Elena, Isabel, Claudia, Beatriz i Janire.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here