III Torneig Futbol 8 «Memorial Salvador Català» en Carcaixent

0
491

L’Escola de Futbol de la UD.Carcaixent celebrarà el pròxim cap de setmana 3 i 4 d’Abril la III edició del Trofeu Memorial Salvador Català. Un torneig homenatge a Salvador Catalá Talens, per tal de perpetuar el nom del fundador del Club de Futbol Atlètic Carcaixent.

En esta edició de 2015 a mes a mes dels Benjamins i Alevíns s’incorpora l’equip Femeni del UD.Carcaixent que junt al Valencia CF., Ontinyent, CF i CFF. Maritim, disputaràn un torneig únic a la Ribera.  Els equips participants en la categoria de benjamins nascuts en 2005 i 2006 són: CD.Xativa FB., CF. Sporting Canals, CD. La Canal, UD.Tavernes, Ciutat d’Alzira FB., CD. Llosa i CF. Cullera.
Els equips participants en la categoria d’alevins nascuts en 2003 i 2004 són: CD. Llosa, UD.Alzira, UD.Tavernes, CD.La Canal, CEFB. La Sènia, Ciutat d’Alzira FB., CF. Simat, Guadassuar, CF i CF.Cullera.
Tots els equips junt amb representants de L’Escola de l’U.D.Carcaixent en cada una de les categories lluitaran per alçar-se vencedors d’este prestigiós torneig que se celebra en la RiberaAlta.
El divendres dia 3 d’Abril es disputará el Torneig de Benjamins, en les dos categories, començant els partis a les 09:30 hores, estguent previstes les finals a les 13.30 hores,
Una vegada finalitzat el torneig, es fará entrega de Trofeus a tots els participants.

Per al dissabte dia 4 d’Abril està previst la disputa dels tornejos de Alevins, que al igual que ocorreix amb els benjamins començaran els partits a les 09:30 hores i també a les 13.30 hores es disputarán les finals, lluirant-se els trofeus en acabar la competició

El mateix dissabte dia 4 també es disputarà el torneig Femení, que es disputará en format lligueta de tots contra tots, entregant-se també els trofeus a tots els equips al finalitzar la competició.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here