El frontó d’Almussafes, seu del Torneig de Pilota de comunitats autònomes

0
330

El frontó cobert del poliesportiu d’Almussafes es va convertir en la seu, diumenge passat dia 29, d’un Torneig de Pilota de comunitats autònomes. Adrián de Museros i Alejandro de Paterna, representant a la Comunitat Valenciana, van véncer als seus oponents riojans, Garatea i Keralt, en una trobada trepidant.

Per un marge de 35-30, els pilotaris valencians es van adjudicar la victòria contra els representants de la Rioja en una partida que va donar començament a les 11.30 hores de la jornada dominical i en la que els aficionats van poder disfrutar de les diferents tècniques dels quatre esportistes convocats.

L’empresa Grup Garfe, junt amb la Federació de Pilota Valenciana, en qualitat d’organitzadors del Torneig de Pilota de comunitats autònomes, han aconseguit recuperar l’esperit i la lletra de l’enyorat torneig que «va exportar» el frontó Valencià per les principals regions pelotístiques d’Espanya. El consistori d’Almussafes va col·laborar amb l’organització de la trobada i precisament van ser el regidor d’Esports, Carles Grancha, junt amb el president del Club de Pilota Valenciana del municipi, José Ventura, els encarregats d’entregar els trofeus als esportistes.

Amb caràcter previ a la disputa de l’esmentat torneig, els benjamins de l’Escola de Pilota d’Almussafes, David i Carlos, van oferir una partida d’exhibició en què es van enfrontar als representants de Massamagrell, Jordi i Alejandro, i en la que van demostrar de nou tot el seu potencial. Les dos parelles són contrincants habituals durant la present temporada, ja que en el campionat provincial de galotxa disputat el 14 de febrer en Borbotó, els almussafenys van concloure subcampions, al perdre la partida contra els de Massamagrell. No obstant això, en la cita autonòmica, celebrada a Godelleta el 21 de febrer, els pilotaris d’Almussafes es van alçar amb el títol de campions en la trobada final.

Mª José Girona
Departament de Premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here