El cadet del Carcaixent i el del Castelló (0-0) igualen un partit en busca de la salvació

0
370

Els cadets de la UD Carcaixent i del Castelló de la Ribera igualaren el passat dissabte a 0 gols en un encontre mot competit i igualat en Quatre Camins encara que els locals disposaren de més ocasions. Els carcaixentins protestaren prou l’anulació del gol anotat per Aitor en el primer temps, un davanter que debutava procedent del cadet autonòmic de la UD Alzira.

El partit va estar molt entretingut en el primer temps però en la segona part la forta calor reinant apagà un tant el bon partit que oferiren els dos rivals de la comarca. Castelló i Carcaixent lluiten per mantindre la primera categoria cadet; el primer ocupa el lloc deu amb 24 punts i els locals l’onze amb 23 a tan sol tres punts dels llocs de descens. En el mateix grup l’altre equipo de la comarca, la UD Alzira, és sext amb 36 punts.

El Carcaixent ha estrenat, recentment, a Àngel com entrenador, el tècnic que la temporada pasada pujà l’equip de segona a primera. Demà dimecres jugaran en Ontinyent davant l’Esport Base, conjunt que ocupa la segona posició, el partit ajornat per la vaga de la federació.

Abans del partit es guardà un minut de silencia per les víctimes de l’accident aeri en França.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here