Compromís per Alzira critica les «presses» per inaugurar obres inacabades de Bastidas

0
328

Ho hem dit ja en diverses ocasions, Elena Bastidas està actuant com els mals estudiants que, en compte d’anar estudiant durant tota l’avaluació, es posen a estudiar dos dies abans de l’examen

Elena Bastidas, Alcaldessa d’Alzira, porta dos mesos d’inauguracions quasi diàries, i algunes vegades dos al dia com ha estat el cas d’aquest passat dissabte.

Res fora del normal en el context de la vella política on està instal·lada la costum viciosa que l’Alcalde o Alcaldessa de torn es dediquen davant de les eleccions a fer i inaugurar obres públiques o a pagar dinars o sopars, amb la seua corresponent placa recordatori per a la posteritat amb el nom del susdit que no ha posat ni un duro de la seua butxaca.

Aquesta costum recorda la forma d’actuar dels cacis del segle XIC i queda lluny aquelles llegendes a l’entrada d’un pont o un edifici on deixava clar que el mateix s’havia realitzat amb els cabals de la vila.

Però el que ja es hipocresia pura, és inaugurar un lloc quan encara no s’han acabat les obres, perquè no arriba a temps i hauria de deixar la inauguració per després de les eleccions. I nosaltres ens preguntem que més dóna si, per moltes plaques que es posen, un lloc no s’inaugura de veritat fins que els ciutadans l’ocupen de ple de dret.
Aquest ha estat el cas del passeig fluvial que Elena Bastidas ha inaugurat aquest dissabte d’amagat  (ja que en el darrer plenari van dir que s’inauguraria dilluns i així ho van comunicar als regidors de l’oposició) i la única raó és que sabia que anava a inaugurar una cosa que no estava acabada.
Des de Compromís ens fa pensar que si Bastidas estiguera segura que continuarà d’Alcaldessa, quina raó hi ha per a tantes presses per inaugurar i més coses inacabades com el Passeig Fluvial o l’Oficina d’Atenció Ciutadana? Només hi ha una resposta. Ella sap que les enquestes no li asseguren una majoria absoluta i que no continuarà d’Alcaldessa, i no es conforma amb que sols li posen el seu nom a un carrer buit  del polígon del Pla, de Tulell o del centre comercial de Vilella.

Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here