Compromís demana que es millores el nou Centre de Les Basses d’Alzira

0
358

Adelaida Pau: “El terra i la col·locació de les finestres de la planta baixa no són les més convenients. Com pot ser que es produïsquen aquestos errors en una construcció que ha costat tants diners?”  

El passat 11 de març es va inaugurar el Centre Social de les Basses. Centre que ha costat quasi 800.000 euros que s’han tardat més de tres anys per a acabar-ho pels impagaments de la Generalitat Valenciana – dins del Pla Confiança- i que finalment ha hagut d’acabar de pagar l’Ajuntament d’Alzira.

12 dies després de la seua inauguració, dimarts passat, es va inundar. Ja vaig comentar al Ple de passat dimecres que, tenint en compte que les Basses és zona inundable, no deurien haver instal·lat al terra de la planta baixa parquet sino paviment de rajol. La portaveu del PP em va contestar que era sintètic. El que no va tindre en compte amb aquesta resposta és que l’aigua i el fang hauran passat per les juntes i estaran dipositats baix del parquet. Esperem que el mal siga el mínim possible.

En el Ple també vaig demanar que, per a evitar accidents, es canviaren les finestres de la planta baixa ja que quan estan obertes queden a l’alçada dels xiquets menuts que poden estar jugant i pegar-se en el cap. En la seua línea, la portaveu del PP, va fer burla de les propostes. Però no és de risa, estem parlant de tindre instal·lacions més segures. En eixe sentit ,també crida la atenció que les finestres no compten amb cap reixa de protecció per evitar robatoris donat que es fàcil accedir al seu interior.

Com en altres decisions, l’equip de govern fa la feina del matalasser, fer i desfer.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here