Alzira ha iniciat este diumenge els trasllats dels pasos per ubicar-los en els dosels

0
410

Alzira ha iniciat hui els trasllats processonals per ubicar els respectius pasos en la casa del respectiu clavari per conformar els tradicionals dosels, adornament que són visitants per milers de persones d’Alzira i de la comarca.

Hui s’han traslladat el Sant Expoli amb la Verge del Perdó, La Santa Faz, la Santa Cena, El Devallament, la Dolorosa, L’hort, la Soledat, el Crist en la Columna, el Nazareno i la Verge del Sufragi, per culminar amb el Sepulcre.

Dilluns sant

Este dilluns comencen els trasllats amb el pas de Maria Magdalena que eixirà a les 21,30 h, li seguirà la Coronación de Espinas a les 21,45 h, un quart després serà el torn del Prendimiento i a les 10 i mitja de la nit ho farà el Santo Expolio amb la Verde del Perdó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here