EU denuncia l’abonament de 500.000€ del govern d’Alzira per al Parc industrial El Pla

0
88

Segons Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “es tracta d’un altre deute pendent pel mal urbanisme dels anys del boom econòmic i una mala planificació durant tota l’etapa de la Sra. Bastidas. Ara ens trobem amb 500.000 euros per un altre mal acord de l’equip de govern per la urbanització d’un polígon industrial desèrtic i innecessari. I això cal sumar altres 200.000 pagats per la zona de Tulell.”

Des d’EU-Alzira recordem que fórem la única formació que ens oposàrem en la requalificació d’un polígon d’1 milió de m2 i un cost d’urbanització de 60 milions d’euros, amb la participació de l’Ajuntament i exigit per la patronal alzirenya. Des d’EU considerem que calia potenciar i millorar els polígons industrials existents i haver apostat per activitats productives, amb un viver d’empreses, més que per aventures que tenien més a vore amb el valor del sòl que a potenciar el sector industrial de la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here